Starter kommande vecka

Romme 28/9

Monster Vinter startar i lopp 1. Han har varit lättstörd i sina två starter och galopperat upprepat. Denna gång sätter jag på ett helstängt huvudlag och hoppas det får honom mer fokuserad. Om han går felfritt måste jag tro på en mycket bra chans i ett lopp som ser ganska ihåligt ut. Startlista från ATG här.

Sundbyholm 1/10

Tom’s Got Drive startar i lopp 7. Conny kör. Han gick godkänt sedan och här är förutsättningarna bra med spår fyra på kort distans. Han visade senast att han kan öppna bra. Han kanske kan köra sig till spets här. Vilket lopp han än får borde han ha bra chans i detta lopp. Det blir skor och eventuellt jänkarvagn. Startlista från ATG här.

Lexi Boko startar i lopp 8. Hon galopperade kort efter start senast men jag hoppas det var en tillfällighet. Hon har fått spår långt ut bakom bilen men hon har visat bra startsnabbhet tidigare. Jag satsar framåt och hoppas hitta en bra position. Jag hoppas hon kan få med en bra placering. Det blir skor och eventuellt jänkarvagn. Startlista från ATG här.

Örebro 3/10

Ridgehead Sara startar i lopp 6. Jag testade henne utan skor senast och det funkade inte bra. Hon fick det inte att stämma. Från ett spår långt ut försöker jag hitta bra position och sedan hoppas jag på en bra prestation. Hon kan vara en rysare. Det blir skor denna gång. Startlista från ATG här.