Starter kommande vecka

Hagmyren 22/9

Monster Vinter startar i lopp 1. Han tog sig några galopper i debuten men jag hoppas han sköter sig här. Från springspår på tillägg hoppas jag komma runt många konkurrenter tidigt. Det är en häst vi har förhoppningar på och om han går felfritt så borde han ha vettig vinstchans här. Inga ändringar. Startlista från ATG här.

Sundbyholm 24/9

Leonora startar i lopp 2. Hon har inte riktigt löpt upp till förväntningarna hittills men hon känns klart uppåt i jobben. Springspår är bra och hon kan öppna. Jag kör för att hitta spets eller en invändig position. Hoppas vara långt framme. Ska gå med urryckare nu och jag hoppas det ger bra effekt. Inga ändringar i övrigt. Startlista från ATG här.

Ridgehead Sara startar i lopp 6. Hon blev ivrig och galopperade i debuten för oss senast. Nu är det bilstart vilket borde passa bättre. Kort distans tror jag är en fördel. Jag tror hon kan öppna bra från spår tre och jag är försiktigt optimistisk. Troligen barfota runt om nu. Startlista från ATG här.

Solvalla 25/9

Hot Dansk Dynamite och Itso Sisu startar båda i lopp 9. Conny kör Itso Sisu. Hot Dansk Dynamite gjorde ett finfint lopp senast från dödens över aktuell distans. Formen verkar finfin. Från spår tre testar jag en bit från start och hoppas på spets. Kommer jag dit blir det jämnt tempo. Jag tror han kan vara där framme nånstans. Det blir nog barfota och ryckhuva. Itso Sisu har varit ifrån en tid men känns bra i jobben nu. Jag tror inte det är någon toppform än. Han får smyga med, köra till slut och få så mycket med som möjligt. Inga ändringar. Startlista från ATG här.