Starter kommande vecka

Mantorp 16/9

Global Excitement startar i lopp 4. Det är en fin liten häst som har tränat starkt den sista tiden. Springspår borde passa bra då hon känns kvick. Jag satsar från start och hoppas på en bra position. Spets vore mycket intressant. Jag tror hon kan vara långt framme i ett lopp som ser ganska jämnt och ovisst ut. Det blir troligen barfota, öppet huvudlag och fast bomull. Startlista från ATG här.

Lexi Boko startar i lopp 10. Hon hade tränat bra men var sämre än väntat i sin debut för oss. Jag ändrar nu i utrustningen till barfota och helstängt och hoppas det ger positiv effekt. Loppet ser billigt ut och jag hoppas hon kan vara långt framme trots dubbla tillägg. Startlista från ATG här.

Örebro 19/9

Tom’s Got Drive startar i lopp 6. Conny kör. Senast på Lindesberg blev det galopp i den knepiga stallsvängen. Han kändes annars bra. Jag har balanserat om inför denna start. När jag provade den nya balansen föll det mycket väl ut. Spår åtta är bakom bilen ju mycket dåligt och Conny får försöka hitta en position därifrån. I första hand ska han gå felfritt och göra ett bra lopp men om det löser sig kan han mycket väl vara i segerstriden. Det blir eventuellt helstängt. Startlista från ATG här.