Starter kommande vecka

Mantorp 16/9

Global Excitement startar i lopp 4. Det är en fin liten häst som har tränat starkt den sista tiden. Springspår borde passa bra då hon känns kvick. Jag satsar från start och hoppas på en bra position. Spets vore mycket intressant. Jag tror hon kan vara långt framme i ett lopp som ser ganska jämnt och ovisst ut. Det blir troligen barfota, öppet huvudlag och fast bomull. Startlista från ATG här.

Lexi Boko startar i lopp 10. Hon hade tränat bra men var sämre än väntat i sin debut för oss. Jag ändrar nu i utrustningen till barfota och helstängt och hoppas det ger positiv effekt. Loppet ser billigt ut och jag hoppas hon kan vara långt framme trots dubbla tillägg. Startlista från ATG här.

Örebro 19/9

Tom’s Got Drive startar i lopp 6. Conny kör. Senast på Lindesberg blev det galopp i den knepiga stallsvängen. Han kändes annars bra. Jag har balanserat om inför denna start. När jag provade den nya balansen föll det mycket väl ut. Spår åtta är bakom bilen ju mycket dåligt och Conny får försöka hitta en position därifrån. I första hand ska han gå felfritt och göra ett bra lopp men om det löser sig kan han mycket väl vara i segerstriden. Det blir eventuellt helstängt. Startlista från ATG här.

Start Sundbyholm fredag 13/9

Hot Dansk Dynamite startar i lopp 7. Conny kör. Han har gått godkänt på slutet och känns fin i jobben. Han har fått ett bra spår och om han får ett vettigt lopp bör han kunna sluta långt framme. Mest troligt barfota runt om. Startlista från ATG här.

Tre till Lindesberg söndag 8/9

Lexi Boko startar i lopp 1. Juniorchans – Mirjam kör. Det är en fin häst som varit i stallet en tid nu. Hon känns fin i jobben. Spår ett på start är perfekt. Både hon och Mirjam är startsnabba och spetschansen är god. Därifrån ska hon slås. Borde kunna ha vinstchans även om man inte vet hur hon agerar i lopp. Startlista här.

Crowd Surfer startar i lopp 5. Hon har fått bakspår här men det gör inte så mycket då hon måste få ett snällare lopp här än vad hon fått på slutet. Jag kör ett avvaktande lopp och kör till slut. Jag hoppas det räcker en bit. Det blir barfota bak, helstängt (för första gången) och vanlig vagn. Startlista från ATG här.

Tom’s Got Drive startar i lopp 6. Det känns som han börjar bli på tårna nu. Han är åtgärdad efter senaste starten. Här möter han ett motstånd som han normalt ska slå från ett perfekt tredjespår. Jag tror han öppnar bra och jag siktar mot ledning hela vägen. Anmäld med jänkarvagn. Startlista från ATG här.

Monster Vinter till Romme 6/9

Han startar i lopp 1. Det är en väldigt fin häst som är väl förberedd inför debuten. Han känns fin i träningen. Springspår är perfekt och jag satsar framåt. Från ledningen är han hästen att slå. Det verkar finnas några bra med i loppet men jag räknar med att vi är segerstriden. Det blir skor och fast bomull. Startlista från ATG här.