Starter kommande vecka

Sundbyholm 3/9

Leonora startar i lopp 2. I senaste starten sprang hon och sög luft och kunde inte göra sig själv rättvisa. Detta försöker vi rätta till med utrustningsändring. Hon har också varit förkyld men känns nu bra igen. Spår sex är bra och hon bör komma bra till därifrån även om hon inte är någon startblixt. Loppet ser inte märkvärdigt ut på papperet och jag hoppas hon kan visa lite av vad hon kan. Skor, öppet huvudlag och fast bomull. Startlista från ATG här.

Ridgehead Sara startar i lopp 9. Hon gör debut för oss här och det ska bli spännande. Hon har gjort stora framsteg sedanhon kom. Spår fyra på tillägg över kort distans är förstås inte optimalt men jag hoppas hon går iväg bra. Hon känns stabil. Loppet ser billigt ut och jag tror hon kan vara långt framme om det löser sig. Skor, öppet huvudlag och fast bomull + huva. Startlista från ATG här.

Florencia Rice ska gå premielopp. Det borde gå bra.

Örebro 5/9

Kobra startar i lopp 6. Hon förvånade med att galoppera strax efter start senast. Hon kändes fin annars och jag tror det var en tillfällighet. Spår tre bakom bilen är prefekt och jag testar framåt igen. Spets vore det bästa men hon är inte borta från någon position. Bra vinstchans. Inga ändringar. Startlista från ATG här.