Starter kommande vecka

Sundbyholm 13/8

Leonora startar i lopp 1. Hon sprang och sög luft i senaste starten och kunde inte göra sig själv rättvisa riktigt. Jag gör en ändring till detta lopp och hoppas det ger effekt. Hon har fått ett bra läge här och jag kör för att få med en så bra peng som möjligt. Startlista från ATG här.

Crowd Surfer startar i lopp 3. Conny kör. Hon fick ett alldeles för tufft lopp senast och är ursäktad. Här har hon fått ett springspår på tillägg och med bara två hästar på start hoppas jag att han prickar starten och hittar en fin position. Sedan hoppas jag på en vilsam resa och han kör till slut. Inga ändringar planerade. Startlista från ATG här.

Tom’s Got Drive startar i lopp 6. Han har haft en downperiod men kändes förbättrad senast. Han borde vara förbättrad nu. Spår tre här är bra och jag testar från start. Skulle vi få spets kör jag gärna där. Jag tror han i första hand bör kunna vara bland de tre. Han ska lättas i balansen till denna start. Startlista från ATG här.

Monster Vinter ska kvala. Det borde gå bra.

Solvalla 14/8

Itso Sisu startar i lopp 1 (monté – Jenny Brunzell rider). Han fick ett formhöjande lopp på Åland senast och borde gå framåt. Spår tio är inte så bra men jag hoppas Jenny hittar en fin position och att hon rider till slut. Han avslutar bra och kan vinna om han har tur med positionerna. En bra platschans är det i vilket fall som helst. Troligen open-eye denna gång. Startlista från ATG här.