Vinst i montédebuten för Reckless Tile!

Jenny Brunzell red snyggt i ett överpacat lopp när hon kryssade sig fram förbi galopperande konkurrenter. Det var långt fram till ledaren på upploppet men han avslutade snabbt och vann säkert på 14,5/1640a.
Grattis till ägaren Ceorum AB.

Dessutom var Kobra fin tvåa i sitt lopp efter sen lucka.

Här kan du se vinstloppet:


Kommande starter

Färjestad 29/6

Itso Sisu startar i lopp 1 (monté – Jenny Brunzell rider). Han blev påriden på Bro Park senast med galopp som följd. Han gick jättefint efter galoppen och hade blivit svårslagen. Här har han fått ett prefekt läge med spår tre bakom bilen. Kort distans passar bra. Han laddas från start och borde få en bra resa, kanske i spets. Eventuellt blir det helstängt i stället för open-eye. Det är bra vinstchans. Startlista från ATG här.

Sundbyholm 30/6

Kobra startar i lopp 3. Roger Wineryd kör. Hon känns jättefin nu och från ett tredjespår bakom bilen borde hon komma bra iväg. Spets vore idealiskt men jag är inte säker på att hon kan komma dit. Hon borde få en bra resa i vilket fall som helst. Jag tycker inte hon är helt borta. Startlista från ATG här.

Reckless Tile startar i lopp 7 (monté – Jenny Brunzell rider). Det blir spännande med första gången i monté för honom. Jag hoppas det ska funka bra. Spår längst ut bakom vingen är ju inte så kul och det gäller att hitta position. Det ser ut som om han är bästa hästen i loppet och därmed borde han ha bra chans om det löser sig. Startlista från ATG här.

Monster Vinter ska kvala. Det är en fin häst som vi har förhoppningar på. Kvalet ska inte vara några problem.

Solvalla 2/7

Hot Dansk Dynamite startar i lopp 5. Conny kör. Han gick bra på gräset på Bro Park senast och formen borde vara i antågande. Spår fem är bra och Conny får satsa framåt från start. Han har tidigare visat att han tål tuffa upplägg. Loppet ser jämnt ut och innehåller ett flertal bra hästar. Han är en av dem och är inte borta ur segerstriden om det klaffar. Det blir barfota denna gång. Startlista från ATG här.

Nya hästsidor

Nu finns det sidor om Itso Sisu, Global Excitement, Hot Dansk Dynamite och Lexi Boko. Dessutom finns det nya bilder på en del andra hästar.

Tre till start Sundbyholm måndag 24/6

Global Excitement startar i lopp 1. Hon var brunstig i senaste starten och gjorde inte sig själv rättvisa. Nu är det över och hon känns fin igen. Spår fyra bakom bilen är bra och jag laddar från början för att få en bra position. Hon möter några bra hästar och får väl ses som ett platsbud i första hand. Det blir jänkarvagn och nu rycker jag skorna och jag tror att båda sakerna kan ge riktigt bra effekt. Startlista från ATG här.

Reckless Tile startar i lopp 2. Conny kör. Han gick bra sist för Mirjam och det känns som formen är uppåtgående. Här har han fått ett niondespår bakom bilen och det borde med lite flyt kunna bli en bra position. Om det stämmer med resan sedan borde han kunna sluta långt framme. Han kan avsluta riktigt vasst. Det blir nog barfota och vanlig vagn. Startlista från ATG här.

Tom’s Got Drive startar i lopp 8. Det har bara strulat för honom av olika anledningar och han har inte fått visa hur bra han egentligen är. Han har också fått ett niondespår och jag hoppas jag hittar ett bra läge. Han är knappast i full form än men han är så bra i grunden att han måste ha toppchans här ändå. Det blir cant-see-back, vanlig vagn och skor. Startlista från ATG här.

Starter kommande vecka

Lindesberg 15/6

Ineedyourmoneymum startar i lopp 5. Hon jobbar fint och här har hon fått ett bra fjärdespår. Hon öppnar bra men inte blixtsnabbt. Jag letar en bra position och hoppas att banan är fast och fin för dagen. Hon behöver en sådan bana för att fungera som bäst. Loppet ser inte så märkvärdigt ut och hon borde kunna sluta där framme nånstans. Det blir barfota, helstängt och jänkarvagn. Startlista från ATG här.

Bro Park Trav 18/6

Vi testar grästrav för första gången. Det ska bli spännande men det är förstås väldigt ovisst hur hästarna ska fungera.

Itso Sisu startar i lopp 2 – monté – Jenny Brunzell rider. Han var finfin senast vid lätt vinst för samma ryttare. Det var montédebut för honom och han fungerade perfekt. Han känns ännu bättre efteråt så formen borde vara mycket bra. Han har fått ett bra läge här med spår tre och får säkert en fin resa. Det finns några bra motståndare men jag tycker han måste ses med fin vinstchans igen. Det blir troligen helstängt denna gång och så blir det någon form av greppskor. Startlista från ATG här.

Hot Dansk Dynamite startar i lopp 5. Han var inte bra senast men jag tror att vi har hittat och åtgärdat felet. Tyvärr har han fått ett dåligt elftespår men jag hoppas det ska lösa sig. Motståndet ser bra ut men han är bra själv och han är inte borta ur segerstriden om han kommer till. Det blir troligen barfota, öppet huvudlag och ryckhuva. Startlista från ATG här.

Solvalla 19/6

Crowd Surfer startar i lopp 6. Eva Lundahl kör. Hon var inte som bäst senast men jag hoppas det var en tillfällighet. Här har också fått ett dåligt elftespår mot ett mycket bra motstånd. Jag är mycket nöjd med pengar i detta gäng. Skor runt om. Startlista från ATG här.