Starter kommande vecka

Axevalla 28/5

Tom’s Got Drive startar i lopp 6. Conny Mikael Jansson kör. Loppet sist är bara att glömma. Det var fyra omstarter och när loppet gick trodde han att det skulle bli en till och tog inte i. Här har han fått spår elva bakom bilen och det är aldrig kul. Motståndet ser halvljummet ut och han är solklart bästa hästen. Det gäller att hitta en bra position och sen runda dem till slut. Bra chans om det löser sig. Fast bomull, skor och vanlig vagn. Startlista från ATG här.

Hollywood Wildcat startar i lopp 8. Monté – Jenny Brunzell rider. Han var inte bra sist men vi hoppas det var en tillfällighet. Han har känts fin i jobben. Här möter han ett motstånd som ser överkomligt ut. Spår tre på start passar bra och det bästa vore om han kunde ridas till spets. Där tar han i bra. Inga ändringar. Startlista från ATG här.

Örebro 30/5

Kobra startar i lopp 4. Hon gjorde sitt bästa lopp hittills senast då hon spurtade fint från kön som trea. Det känns att hon är på gång. Spår fem är inte så bra. Hon har krånglat lite från start några gånger men hon känns lugnare nu så jag tror hon kommer iväg. Sedan hoppas jag på en bra position och det ser ut som en platschans i första hand. Inga ändringar. Startlista från ATG här.

Crowd Surfer startar i lopp 5. Hon gjorde ett riktigt bra lopp sitt som knappt slagen trea på Åland, där banan inte är jättebra. Hon har har fått spår fyra vilket normalt inte är bra för en stor häst. Hon är dock stabil så hon går säkert iväg. Hon öppnar medelsnabbt och det blir normalt svårt att hitta spets (men om hon skulle få den kör jag där). Jag vill undvika dödens denna gång. Hon möter en del bra hästar men jag hoppas på en framskjuten placering. Inga ändringar. Startlista från ATG här.

Itso Sisu startar i lopp 7. Monté – Jenny Brunzell rider. Han har gått bra i två starter och noterat rekord över lång distans i båda sina starter för mig . Det är montédebut för honom men det borde gå fint. Spår två på start passar bra.Han öppnar bra och kanske kan ta spets. I vilket fall som helst får han säkert ett bra lopp. Motståndet ser ganska bra och jämnt ut men han borde kunna sluta i segerstriden. Ev cant-see-back och det blir skor på. Startlista från ATG här.